easy peasy, quickly made, child friendly, healthy and oh so yummie!
Ah well,
my four kids eat like wolves if I serve this pie.
you need:
premade french puff pastry
350 gr creamy spinach
200 gr slices of smoked salmon
150 gr emmenthal cheese
2 a 4 eggs
2 spoonfulls of mais (thickening) flour
pepper & salt
prebake the puff pastry (bladerdeeg) for 5 minutes in an oven of 160 °c.
put the slices of smoked salmon on it
make a mix of spinash, eggs, cheese and mais flour, pepper and salt
pour this mix on the salmon
finish with a handfull of cheese
and put in the oven of 180° for 25 minutes
no time to picture the final result,
The pie disappeared before I knew :-)
mmmmm lekker ! Mijn maag rammelt al !
ReplyDeleteOooh... dat ziet er hééééélrijk uit, moet ik ook eens 'n keer proberen! Hihi... spijtig dat je te laat was voor 'n 'eindfoto'! :)
ReplyDeleteFijn weekend,
Saskia :)
mmm delicious. salmon and brocolli is a great combination too!
ReplyDeletetwo of my favourites: salmon and spinatch..I can eat a LOOOT of them!
ReplyDeletecan you save a piuece for me untill next Saturday? :-)
Heerlijk hé: die groentetaartjes! Die staan hier ook wekelijks op het menu. Ze zijn ook ideaal voor feestjes: snel klaar en ze zorgen ervoor dat je onbezorgd kan meevieren en niet in de keuken moet staan. Zalm en spinazie vind ik echt een superlekkere combinatie, spinazietaart met spekjes en geitekaas is ook de max!
ReplyDeleteHmm, misschien moet ik pie maken op de craft party? :)
ReplyDeletewhat an excellent idea!
ReplyDeleteI will be sure not to miss this recipes! Thanks mitsy for the link and thank you for the recipes!