Tuesday, May 12, 2015

Lentesnuisteren

ja, er komt eindelijk terug een homesale aan. Door allerlei omstandigheden kon ik de thuisverkoop niet eerder plannen. Dit keer alleen op zaterdag. Maar het lange wachten wordt beloond, ik heb intussen heel wat moois gemaakt!

Helemaal ongepland nodigde ik ook B is for Bird uit om hun standje op te stellen in mijn huiskamer. Ik wist dat hun sjaals en accessoires in Nepal gemaakt worden en het bericht van de aardbeving had me zo aangegrepen, dat ik het wel fijn vond om zo onrechtstreeks de naaisters van het Nepalese atelier te steunen.  (B is for Bird was hier al eens te gast een jaartje of zo geleden en heeft en prachtig assortiment sjaals, acessoires en handtassen)

Een deel van de opbrengst van de sjaals en accessoires van B is for Bird gaat dus naar de heropbouw van het weeshuis naast de naaiateliers (verschillende meisjes van het naaiatelier zijn opgegroeid in het weeshuis Shangrila). 
Een van mijn dochters had ook het idee om een pop up koffiebarretje te organiseren.
Je kan dus nog even blijven plakken om een latte of lungo of cava te degusteren (met een homemade gebakje erbij) en dit allemaal ten voordele van de heropbouw van het weeshuis in Nepal! Goed hé!?

we verwachten jullie dus nu zaterdag, 16 mei van 10 tot 17 uur, Warande 53 in laarne.

meldt je gerust aan op ons facebook evenement