Monday, February 27, 2017

De lente kriebelt - uitnodiging!

Binnenkort mogen de kousen weer uit, voel je de grassprietjes al kriebelen tussen je tenen? Hou je maar vast, straks schijnt er een heerlijk zonnetje en kan je niet wachten om een fleurige lentejurk aan te trekken :-)Je hoeft niet altijd naar de stad om een toffe outfit en dito accessoires te scoren. Op zaterdag 4 maart kan je  terecht in Wetteren ten Ede in de Pop up shop Martha’s.
Fleurfatale en Martha zijn een perfecte match! 2 labels van vrouwen die gaan voor hun passie, hun gevoel volgen en dit willen delen met andere vrouwen.

Zaterdag 4  maart
Martha's pop up , Wetterensteenweg 102, Wetteren ten Ede
van 11 tot 18 uur


Ellen gaat voor haar kledinglijn Martha op zoek naar eigentijdse kledij, voor vrouwen met pit . Ze heeft een feilloos gevoel voor wat mooi is. Ze bindt zich niet aan merken, volgt haar gevoel en kiest hedendaagse, betaalbare stuks. 

Greet is juweelontwerpster en maakt voor haar label Fleurfatale  smaakvolle, subtiele  juwelen die een fijne toets geven aan je outfit!  In een vorig leven was Greet grafisch vormgever en dat weerspiegelt zich duidelijk in de ontwerpen: sober, gestileerd en uitgepuurd in zilver, ros├ęgoud, geelgoud en porselein.


meer info hier op ons facebook event,
of neem een kijkje in de webshop van Fleurfatale
of op de Facebookpagina van Martha's
Maak er een leuk shopping uitje van, verzamel je vriendinnen en wees hartelijk welkom om te komen kiezen, snuisteren, passen en genieten van een lekker glaasje!