Tuesday, February 9, 2010

Eco-logic


In het mooie Brugge bevindt zich het hoofdkwartier van een bijzondere webwinkel.
De webwinkel Kudzu verkoopt een ruim en mooi assortiment producten die bijdragen tot een beter leefmilieu: producten gemaakt van natuurlijke, gerecycleerde of recycleerbare materialen, producten die helpen energie besparen, producten die ons leven beter maken.
je vind er echt heel toffe spullen, voor groot en klein, voor huis, tuin en keuken, voor mannen en vrouwen :-) de moeite waard om eens te gaan browsen.


Zaakvoerders Millie en Valentijn willen met hun project aantonen dat ecologisch niet saai hoeft te zijn en dat er veel toffe alternatieven bestaan voor vervuilende producten.

en dus kregen mijn Pic Nic oorknopjes (gemaakt uit vintage stofjes) er ook een plaatsje! kijk maar eens hier. De voorraad is beperkt, je moet er dus snel bij zijn :-)

en ook nog leuk om te weten:

In februari wordt Kudzu één jaar! Om dat te vieren organiseren we een fotowedstrijd. Elke klant die ooit iets bij ons gekocht heeft of dat nog in de maand februari doet kan deelnemen. Het is de bedoeling dat u een originele foto maakt van een product dat u bij ons gekocht hebt. De winnaar krijgt een cadeaubon van 50 euro, de tweede prijs is een cadeaubon van 40 euro en de derde van 30 euro. De leukste inzendingen komen op onze site terecht. Alle inzendingen zijn welkom op info@kudzu.be. De wedstrijd loopt tot 28 februari.

Kudzu is a new Belgian Website (based in the historical centre of Bruges) with only ecological stuff, all products that are recycled, ecologic or recycable. Products for kids and adults, for kithcen , bath, house and garden.
The founders Mille and Valentijn want to prove that eological isn't boring and that there are lots of alternatives for poluting products.
My earstuds (from vintage fabrics) are now on sale on Kudzu too! Yay!