Wednesday, March 8, 2017

WolkenjagersMisschien zag je het al ergens passeren. Ik ben al een tijdje bezig met een heel tof creatief project. Iets heel anders dan juwelen ontwerpen, maar daarom niet minder leuk!
Een beetje uit de comfortzone, zeg maar.
Samen met deze creatieveling-muzikant (die trouwens de soundtrack schreef van Wolkenjagers) werkte ik aan een kunstinstallatie. Op deze website  en op onze facebookpagina lees je er alles over en vanaf 19 maart kan je zelf gaan kijken bij Muze'umL ;-)

Met deze wolken bezig zijn gaf me de inspiratie en goesting om ook iets te doen met wolken in mijn juwelencollectie. Een hele tijd terug had ik al eens een ringencollectie: cloud9, was de naam.  Hier lees je er meer over. En ook weer een tijd geleden leerde ik een wolkentruuk bij Mitsy, bij wie ik ook het maken van porseleinjuwelen onder de knie kreeg ;-) (Mitsy hielp me trouwens recent uit de nood toen mijn porselein oven me even in de steek liet! waarvoor heel veel dank!)

Enfin, dit zijn dus "Wolkenjagers" broches. Binnenkort komen ze in mijn shop. Ben  jij ook een wolkenjager? dan zit er zeker eentje voor jou tussen ;-)