Monday, October 17, 2011

de frambozencakejes van de Homesale




in een wip
waren ze op,
lekker bevonden dus
daarom
hier het recept:

wat je nodig hebt:
200 gr zelfrijzende bloem
200 gr echte (gezouten ) boter
200 gram suiker
4 eitjes

aan de slag:
boter smelten, de suiker erbijroeren, daarna de eitjes (eigeel en eiwit tegelijk) en op het eind de bloem, goed mengen
en in papieren cupcakevormpjes scheppen,
net voor ze de (voorverwarmde, 180°) oven in gaan duw je er een 4 tal bevroren frambozen in!
20 minuutjes bakken!
en eigenlijk zijn ze lauw ook heel lekker met een schep yoghurt of plattekaas!

2 comments:

Ann said...

Fantastisch! Bedankt voor het recept! Eén vraagje slechts (als beginnend bakker): op hoeveel graden zet je de oven? 180 of 200?
Groetjes!
Ann

wannesraps said...

Ik zet mijn oven altijd op 180°C als ik cake bak.

Ik heb binnenkort ook een homesale bij mij thuis van Fabric city stoffen en aan cakejes had ik nog niet gedacht ondanks dat ik zelf regelmatig cakejes maak.
Ik ga zeker de frambozen-variant eens proberen.
Bedankt voor de tip!!
Maren